Weingut Schätzle - Les Cepages

Gå til indhold
Weingut Schätzle, Kaiserstuhl, Baden
Selv om Weingut Schâtzle er internationalt kendt for at lave Bourgogne-inspirerede rødvine, laver de også fremragende hvidvine på forskellige druesorter. Vi har valgt deres fremragende vine på "Grauburgunder" - eller som vi ellers kalder Pinot Gris.
Pinot Gris er fremragende til charcuteri, lyst kød, kraftige fiskeretter eller ikke mindst som alternativ til dem, som bare foretrækker hvidvin frem for rødvin.
Far Thomas Schätzle og hans dedikerede og imponerende dygtige datter Franziska Schätzle er hhv. 2. og 3. generation. Sammen har de modtaget utallige hædersbevisninger for deres suveræne vine, der i dag er referencevine i Tyskland.
Vingårdens produkter er delt op i 1) hverdagsvine, "Gutsweine", 2) "Ortsweine" fra udvalgte marker/lokaliteter, f.eks. Schelinger, samt 3) "Schatz-weine", vine fra stejle skråninger med terrasser på vulkansk undergrund og derfor mærket "Schatz vom Vulkan".

Weingut Schätzle "Vulkan" Grauburgunder 2016
Fed tysk tør topklasse-hvidvin på Grauburgunder (Pinot Gris), dyrket på terrasser på vulkanens stejle sider. Til charcuteri, fois gras eller fede smagsmættede fiskeretter. Tør vin. Lille lager.
154,00kr
Tilføj
Flaske-fotos:
Mogens Bergmann
Tilbage til indhold