Maynard - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Portvin
Maynard's Port
De tidligere ejere af Quinta do Noval, familien Van Zeller, har udstået den 5 års "karantæne", der fulgte med salget af Quinta do Noval, og Fernando van Zeller er i gang igen. Fernandos portvine er opkaldt efter en forfader og hedder "Maynard's.
Massiv frugt, masser af ekstrakt og fuldent harmoni er stilen. Men med helt tydelig substans til et meget langt liv.
Stilen er personlig "Fernando Van Zeller-stil" og husets Colheita, LBV og Vintage har allerede vakt international opmærksomhed pga. den høje kvalitet. Stilen er nok også præget lidt af, at Maynard's sammen med Krohn i dag er de eneste to portugisisk ejede portvinshuse.
Mængderne er meget beskedne, ligesom huset beskedne lodge, som blev overtaget fra Noval i Rua Cândido do Reis i Vila Nova de Gaia.
Francesco Van Zeller anvender kun fodtrådte druer til deres Vintage Port.
Druesorter: T.Nacional, T.Francesca

 
Maynard's Colheita Port:
Ekstra Bladet skrev: "Flot kompleks næse. I smagen krydrede toner, kirsebær, tørrede frugter, bagte krydderier og toast. Flot balanceret med en lang krydret varm afslutning. Rigtig lækker portvin. 5 stjerner."

Maynard's Vintage Port:
Vintage er flaskelagret årgangsportvin. Maynards portvine har høstet højeste score i Portvinsklubben. Fodtrådte druer og traditionelle lagares af granit og marmor. Vinen er mørk, kompakt frugt og velintegreret alkohol, mynte med megen sødme og et godt bid, der lover godt for fremtiden. Vinen kan gemmes i årtier.

Maynard's Colheita Port 2004

Flot fadlagret årgangsportvin til desserter, kager eller bare sig selv.

149,00 kr Tilføj

Maynard's Vintage Port 2012

Vintage Port er portvinens kongevine, men de skal drikkes, når den er trukket op - dvs inden for et par dage. Der vil være bundfald, som skal dekanteres væk, inden vinen serveres.

274,00 kr Tilføj
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu