Les Hautes Cances - Les Cepages

Gå til indhold
Fænomenal rosévin fra Domaine Les Hautes Cances

Ægteparret Astart forlod deres akademiske karrierer for at overtage hendes fædrende vingård i den lille hyggelige (og oenologisk fremstormende) vinby Cairanne, og de gjorde det godt. I dag laver de formentligt byens bedste vine, og det siger ikke så lidt, for byen sprudler af talent. Astart's måde at lave vin på er bare den helt rigtige: Hele vineriet og kælderen er bygget under jorden, og druerne hældes efter den manuelle høst forsigtigt ind oppefra. 100% afstilkning. Frasortering af eventuelle umodne druer, og videre ned i udblødnings- og gæringstanken alene med tyngdekraftens hjælp. Ingen pumper. Ingen filtrering. Gennemført enkelt, og resultatet er overbevisende. 
Rosévinen fik af Guide Hachette den prestigefyldte "Coup de Ceur" udnævnelse i årgang 2016. Vinen er lavet på 4 druesorter, hvoraf 50% er Cinsault. Vinen er særligt velegnet til sommermåltidet på terrassen en varm dag, men kan også nydes let afkølet bare som "sig selv".
Les Hautes Cances Côtes du Rhône Village Rosé 2016
Fornem Rosé, Årgang 2016 fik "Coup de Ceur" og de maksimale 3 stjerner i Guide Hachette. Meget velegnet til sommermåltidet på terrassen.
UDSOLGT
UDSOLGT
0,00kr
Tilføj
Tilbage til indhold