Domaine Hervé Seguin - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Domaine Hervé Seguin
Pouilly-Fumé
Loire
Pouilly Fume
Herve Seguin
Vinene:

Hervé Seguin Pouilly Fumé Prestige 2011:  MEGET LILLE LAGER!
Fremragende frisk og aomatisk hvidvin på Sauvignon Blanc. En af de bedste topvine fra Pouilly-Fumé, blandet af druer fra de bedste - og meget forskellige - terroir's, som appellationen er karakteriseret af. Naturligvis 100% Sauvignon Blanc.

Domaine Hervé Seguin er "Master Class" i den berømte lille hvidvinsby Pouilly-Fumé ved Loirefloden - lige over for den pulserende Sancerre, som yder lignende, men lettere hvidvine. Således giver Parker ikke færre end 92 point for blot den ydmyge Seguin standardcuvée i årgang 2005 - som endda ikke når op på siden af hverken 2006 eller 2011 årgangen. Også Guide Hachette uddeler stjerner en masse til Domaine Hervé Seguin, som råder over nogle fantastiske parceller i de bedste terroirs i appellationen.
I dag drives huset dygtigt af 6. generation, Philippe Seguin, mens far passer huset og haven, og mor tager imod kunder i butikken, for næsten al vinen sælges "ved stalddøren" og resten eksporteres til meget få og udvalgte lande. Men ikke nok med det: Priserne er virkelig det rene røverkøb i forhold til kvaliteten.
Al Pouilly-Fumé er lavet på Sauvignon Blanc, karakteristisk for sin smag af flint. Serveres ved 8º - 10ºC, især til fisk, skaldyr eller gedeost - det er guddommeligt! - men Pouilly Fumé egner sig desuden allerbedst til fladfisk, torsk, hornfisk, rødfisk, makrel og rå eller dampet laks.
Fremhævet og rost af Robert Parker Jr. som bemærkelsesværdig god kvalitet til prisen ("Great Value Wine").

Hervé Seguin Pouilly Fumé Prestige 2011

Velegnet til fisk (især fladfisk, laks, rødfisk, hornfisk, makrel og torsk), østers, snegle, rejer, skaldyr - og endelig den klassiske kombination: Gedeost.
UDSOLGT

0,00 kr Tilføj
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu