Domaine Hervé Seguin - Les Cepages

Gå til indhold
Domaine Hervé Seguin
Pouilly-Fumé, Loire
Herve Seguin
Domaine Hervé Seguin er "Master Class" i den berømte lille hvidvinsby Pouilly-Fumé ved Loirefloden - lige over for den pulserende Sancerre, som yder lignende, men lettere hvidvine. Guide Hachette uddeler stjerner en masse til Domaine Hervé Seguin, som råder over nogle fantastiske parceller i de bedste terroirs i appellationen.
I dag drives huset dygtigt af 6. generation, Philippe Seguin, mens far Hervé passer huset og haven og smager med kunderne i butikken, for næsten al vinen sælges "ved stalddøren" og resten eksporteres. Og priserne er det rene røverkøb i forhold til kvaliteten.
Al Pouilly-Fumé er lavet på Sauvignon Blanc, karakteristisk for sin smag af flint. Serveres ved 8º - 10ºC, især til fisk, skaldyr eller gedeost - det er guddommeligt! - men Pouilly Fumé egner sig desuden allerbedst til fladfisk (f.eks. rødspætte, pigvar etc.), torsk, hornfisk, rødfisk, makrel og rå eller dampet laks.
Fremhævet og rost af Robert Parker Jr. som bemærkelsesværdig god kvalitet til prisen ("Great Value Wine").

Hervé Seguin Pouilly Fumé Prestige 2017
Velegnet til fisk (især fladfisk, laks, rødfisk, hornfisk, makrel og torsk), østers, snegle, rejer, skaldyr - og endelig den klassiske: Gedeost.
Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
154,00kr
Tilføj
Hervé Seguin, Pouilly Fumé "3" 2017
Fadlagret vin. Velegnet til de samme som normal Pouilly Fumé plus røget eller grillet fisk.
Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
179,00kr
Tilføj
Vinene:

Hervé Seguin Pouilly Fumé Prestige:
Fremragende frisk, stringent og aromatisk hvidvin på Sauvignon Blanc. En af de bedste topvine fra Pouilly-Fumé, blandet af druer fra de bedste - og meget forskellige - terroir's, som appellationen er karakteriseret af. Naturligvis 100% Sauvignon Blanc.

Hervé Seguin Pouilly Fumé "3":
Samme vin som "Préstige", men fadlagret i 3-4 år gamle egetræsfade.
Flaskefotos:
Mogens Bergmann
Tilbage til indhold