Domaine de la Grange des Pères - Les Cepages

Gå til indhold
Domaine de la Grange des Pères
Aniane
Languedoc
Domaine de la Grange des Pères i Aniane er nabo til det lige så verdensberømte Mas de Daumas Gassac. På Domaine de la Grange des Pères laver Laurent Vaillé den ultimative topvin i Languedoc. Han gør det med Syrah, Mourvedre og lidt Cabernet, mens Daumas Gassac laves på 80% Cabernet Sauvignon. Vinene er derfor fuldstændigt forskellige, selv om de to domainer er naboer. La Grange des Pères er en hedonistisk monstervin med en utrolig kompleksitet.
Laurent Vaillé er en venlig mand, men en mand, der går meget stille med dørene. Han holder sig helst i baggrunden og er svær at komme i kontakt med, og han lader allerhelst vinen tale for sig selv ude på verdensmarkedet. Måske ikke så mærkeligt, for han kan sagtens sælge vinen til høje priser uden at invitere alle og enhver ind til smagning. Og gjorde han det, var der næppe meget tilbage at sælge, for han laver ikke ret meget. I Danmark fås vinen hos Vinhuset Les Cépages og på Restaurant Noma.

Domaine de la Grange des Pères 2019 - UDSOLGT !
Drik denne fantastiske vin til de største lejligheder og de bedste gallaretter - med de bedste venner. UDSOLGT!
Ordrer leveres ultimo juni 2022. Leveres kun på Sjælland.
0,00kr
Tilføj
Levering af min. 6 flasker til Rudersdal kommune, Furesø kommune, Ganløse eller Allerød er gratis.
Udbringning af færre end 6 flasker til Rudersdal, Furesø, Ganløse, Allerød: Kr 40.- inkl moms.
Levering til andre kommuner: Kr. 75,- inkl. moms.

Vinen:
Domaine de la Grange des Pères:
Languedoc's bedste vin. Simpelthen. Kun "Vin de Pays", fordi Laurent Vaillé ønsker lidt Cabernet Sauvignon i sin vin. Så må han ikke sælge den under appellationen "Languedoc". Men tag ikke fejl af det, for det her er toppen af, hvad Languedoc kan præstere.
Laurent Vaille
Flaskefoto: Mogens Bergmann
Tilbage til indhold