Lucien Boillot - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Rød Bourgogne
Domaine Lucien Boillot
Chevrey-Chambeertin
Bourgogne
Boillot
Pierre Boillot i Gevrey-Chambertin har et bredt program af Bourgognevine fra bl.a. Gevrey-Chambertin, Nuits-St.-Georges og Volnay. Vi har smagt os frem til det udvalg, vi tror på.
Vinene er mørke pga. lang kold udblødning, kun let filtrerede, særdeles frugtholdige og har tannin, så de kan gemmes.

Domainet har Coup de Ceur i vinguiden Gault Millau. Roger Barlow & Mark Rowlinson fremhæver kun to producenter i Gevrey-Chambertin, og Domaine Lucien Boillot er det ene.
Den anerkendte guide "Bettane & Desseauve" fremhæver Lucien Boillot som et af de bedste huse i Gevrey-Chambertin. Gault-Millau giver 4½ stjerne af 5 mulige. Vinene får desuden fantastiske smagenoter i Robert Parkers seneste bøger. Et fremragende og yderst velanskrevet Bourgognehus i den absolutte topklasse. Fra den mest eftertragtede kommune.

Boillot, Gevrey-Chambertin 2006

Flot og mørk klassisk Bourgognevin med en ristet duft og smag af søde mørke bær.Velegnet til oksekød, kalv, steg, coq au vin, ost.

199,00 kr Tilføj

Boillot, Chevrey-Chambertin 1.Cru Corbeaux 2006

En "maskulin" koncentreret og krydret Gevrey-Chambertin med struktur. Marken ligger ved siden af Grand Cru Macis-Chambertin, hvilket er årsagen til de mange muskler.Oksekød, kalv, steg, coq au vin, raffinerede, gerne krydrede retter.

299,00 kr Tilføj

Boillot, Gevrey-Chambertin 1.Cru Cherbaudes 2006

Kirsebærduftende, kompleks og elegant "feminin" vin med stor finesse.Gamle vinstokke. Marken ligger tæt ved Grand Cru Chapelle-Chambertin. Velegnet til oksekød, kalv, steg, coq au vin, raffinerede retter.

349,00 kr Tilføj
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu