Domaine Albin Jacumin - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Syd-Rhône > Chateauneuf-du-Pape
Domaine Albin Jacumin
Châteauneuf-du-Pape

 
Albin Jacumin (det er ham længst til højre) laver en moderne type Chateauneuf-du-Pape i sit splinternye og topmoderne vineri. Familien beskriver selv deres vines stil som "feminin". Vinene har da også stor elegance, kompleksitet og charme. Det moderne vineri og det faktum, at Jacumin ejer parceller spredt ud over hele appellationen gør, at man har alle muligheder for under fuld kontrol at lave fremragende, kompleks og harmonisk vin.
Årgang 2015 har da også modtaget "Coup de Ceur" og guldmedaille ved Concours Mondial des Vins Féminalise og årgang 2013 har vundet guldmedaille på Concours Vignerons Independants 2016.
Vinbeskrivelser:

Chateauneuf-du-Pape, Rouge "La Begude des Papes":
Druerne vokser på mange parceller rundt omkring i appellationen, så vinen kan afbalanceres for optimal harmoni. 100% afstilkning, udblødning og gæring 25-30 dage i termoreguleret beton. Derefter lagret (20%) i træfade og 80% i beton i ca. 17 måneder.
Elegant og kompleks Chateauneuf-du-Pape. Velegnet til elegante middagsretter af høj kvalitet. En Chateauneuf, som er særligt yndet af damerne. Aroma af blomster, lakrids, peber. Bløde og behagelige tanniner. År for år præmieret med guld, sølv eller Coup de Ceur på Concours Mondial des Vins Féminalise. 70% Grenache, 15% Mourvedre, 12% Syrah, 3% Cinsault. Kan lagres op til 15-20 år.
Chateauneuf-du-Pape Blanc "La Begude des Papes".
Hvid Chateauneuf er toppen af de hvide syd-Rhône vine, men ikke særligt kendte i Danmark. I modsætning til de røde, hvor Grenache altid er hoveddruen, er der for de hvide vine flere "typer" druesammensætninger. Jacumins vin er sammensat af 60% Grenache Blanc, 30% Clairette, 10% Bourboulenc. Vinen har en ekspressiv duft, blomster, pære, sirup, ristede mandler, citrus, og smagen er velafbalanceret.

Albin Jacumin Chateauneuf-du-Pape 2013

Elegant Chateauneuf-du-Pape. Velegnet til elegante middagsretter af høj kvalitet. Guldmedaille på Concours Vignerons Independants 2016.
Stykpris kr. 199,- Rabat v/12: 5%

Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
199,00 kr Tilføj

Albin Jacumin Chateauneuf-du-Pape 2015

Elegant Chateauneuf-du-Pape. Velegnet til elegante middagsretter af høj kvalitet. Guldmedaille og Coup de Ceur på Concours Mondial des Vins Féminalise. 93 point (Parker).
Stykpris kr. 254,- Rabat v/12: 5%.

Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
254,00 kr Tilføj

Albin Jacumin Chateauneuf-du-Pape Blanc 2016

Fantastisk hvid Chateauneuf-du-Pape til de bedste fiskeretter.
Druer: 60% Grenache Blanc, 30% Clairette, 10% Bourboulenc.

199,00 kr Tilføj
Flaske-fotos:
Mogens Bergmann
Nyt top-moderne anlæg
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu